"MIJN MISSIE IS OM JOU TE ONDERSTEUNEN NAAR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF"

GREG VAN DEN BERKMORTEL

Mijn Verhaal

Ik ben een complementair therapeut, schrijver en ondernemer die als missie heeft om voor Nederland de best mogelijke zorg te realiseren.

In 2015 ben ik gestart met mijn praktijk voor shiatsu en chinese geneeskunde het doel hiervan is om jouw te ondersteunen naar de beste versie van jezelf. In 2018 heb ik het platform de juiste alternatieve zorg opgezet. Hiermee wil ik meer duidelijkheid en bewustzijn scheppen in de alternatieve zorg voor Nederland. 

Mijn naam is Greg ik ben geboren in deurne op 16 juli 1988.
Al vanaf jongs af was ik geïnteresseerd in het onbekende. Ik wilde altijd overal antwoorden op hebben. Hierdoor ben ik op onderzoek gegaan en kwam 7 jaar geleden uit bij de opleiding Chinese geneeskunde/Shiatsu. Tijdens deze studie was er een begin gemaakt om mijzelf terug te vinden. Nu 7 jaar en een aantal opleidingen verder,  is er voor mij veel duidelijk geworden. Hoe wil ik in het leven staan, wat moet ik doen om mijzelf dagelijks in balans te houden en wat heb ik nodig als dit toch gebeurt, en ja ik kan nog steeds uit balans raken, ik ben ook gewoon een mens net zoals jou. 

Nog steeds leer ik dagelijks nieuwe dingen die mij helpen om een betere versie van mijzelf te worden. Ik zie mijn leven voor me als een leer school waarin ik mijzelf zo goed mogelijk in balans probeer te houden.

Heb je vragen of wil je meer weten neem dan gerust contact op.

Greg Zorg

SCHOLING

2019

Westerse Medische Basiskennis - Nti Leiden

2019

Central channel release School voor CCR - Mierlo

2017

Cursus nlp Igor Igor - Eindhoven

2016

Japanse Acupunctuur Qing-Bai - Berg & dal

2016

Chinese geneeskunde/Shiatsu Qing-Bai - Nijmegen

Contact

  • Dennenveld 2
  • 5752 AD Deurne
  • 06-83793252
  • gprgreg@gmail.com