Behandelwijze

In mijn praktijk werk ik met het concept: traumaverleden. De gedachte hierachter is dat we door behandeling dieper in gaan op uw eigen trauma’s die u wellicht heeft opgeslagen en vastgezet in uw lichaam door de jaren heen.
 
Door het ervaren van conflicten vanaf uw geboorte tot nu gebeurt het vaak dat als de conflicten te pijnlijk zijn geweest, we deze in ons onderbewustzijn opslaan en vastzetten in ons lichaam als trauma’s. Als dit proces te vaak gebeurt, bijvoorbeeld bij (hoog)gevoelige mensen, zal ons onderbewustzijn en lichaam vol lopen met trauma’s. Hierdoor zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Als dit zich hierna blijft herhalen kan deze opstapeling aan trauma’s in het ergste geval tot ziekte leiden.  
 
Door tijdens de behandeling te gaan kijken in uw verleden en de bijbehorende trauma’s op te zoeken, ga ik er samen met u voor zorgen dat uw klachten verdwijnen.

1. Diagnose

Als eerst maken we een diagnose. De diagnose bestaat uit een aantal vragen. Met deze vragen krijg ik een duidelijker overzicht van wat er in uw leven speelt. Hierdoor ontstaan er verbindingen die op uw trauma verleden wijst. Vanuit hier kunnen we een behandelplan maken.

2. Maken van een behandelplan

In het behandelplan krijgt u meer duidelijkheid in wat ik voor u kan betekenen en hoeveel behandelingen u nodigt zult hebben om geholpen te worden.

3. De behandeling

De behandeling wordt door de kleding heen op een behandeltafel gegeven en is vrijwel pijnloos. Elke behandeling is anders omdat het lichaam zelf aangeeft welk trauma/pijn er op dat moment behandeld kan worden. 

Na de behandeling kunt u verschillende dingen ervaren, dit komt omdat er tijdens de behandeling een oud stuk van uzelf is aangeraakt. Het enige wat ik u vraag is om dit oude stuk van uzelf te gaan voelen. Hierdoor zal dit het snelst verdwijnen. De trauma’s uit het verleden komen altijd in vele mindere mate terug als op het moment dat u ze had ervaren. 

 

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met me op